Hősugárzó az Adax Norvég cégtől, fűtőtest mely az elektromos fűtés világában egy prémium kategóriás fűtőpanel, konvektor, radiátor melyet gazdaságosnak terveztek!

Az Adax Neo hősugárzó egy bizonyítottan gazdaságos, prémium minőségű fűtőtest. Egyedi az elektromos fűtés piacon mind fogyasztásban, a felhasznált szerkezeti, felépítő anyagai minőségében, ezenkívül designban, külső megjelenésben is. Egészében tükrözi a Skandináv mérnökök szaktudását, akik a legnagyobb tapasztalattal rendelkeznek bolygónkon, az elektromos fűtőpanel, konvektor, radiátor fűtések világában.

Ezt az egyedi terméket a világhírű HARAIDE-DESIGNMILL mérnökei alkották, majd az Adax Neo hősugárzó a Norvég Formatervezői tanács díját is elnyerte, nemzetközi elismerés mellett.

Cégünk zászlóshajójaként, egyedülállóan, ingyenesen posta költséggel Országosan és egyedi árengedményekkel szállítjuk Önnek, szakmai segítségnyújtással.

 

Adax hősugárzók, fűtőtestek műszaki adatai

Az Adax Neo hősugárzók és fűtőtestek hétféle méretben készülnek: 400, 600, 800, 1000, 1200, 1400, 2000W -os kivitelben. A színválaszték: Fehér, Ezüst, Piros, Fekete. A színek az árat nem befolyásolják. Az Adax hősugárzó árakat, méreteket és egyéb adatokat itt megtalálja az árak oldalunkon.  

A fűtőpanelok normál 230V, 1 fázisú váltófeszültségről üzemeltethetőek. A fűtőtest gyárilag 115 cm hosszú kábellel és dugvillával szerelt, így másodpercek alatt egy normál konnektorba dugva, csatlakoztathatjuk a villamos rendszerhez. A fűtőpanelek felületi hőmérséklete 40-60 °C , érintése égési sérülést nem okoz, ezért ideális gyerekszobákba is.

Minden Adax Neo hősugárzó  gyárilag, egy a gazdaságosságot szavatoló digitális termosztáttal van ellátva. A termosztát LCD kijelzővel rendelkezik, amin messziről is jól látható a beállított hőmérséklet és a fűtésvisszajelzés. A konvektor ezen vezérlője folyamatosan mintát vesz a levegő hőmérsékletéből és összehasonlítja az általunk beállított hőmérséklettel, amikor pedig pár fokra megközelíti azt, többször is kikapcsolja a fűtőtestet, így elkerülvén a túlfűtést. Használhatjuk csak egyszerűen egy adott hőfokra állítva, vagy beállíthatunk különböző takarékos, elektromos fűtés funkciókat is. Az energiatakarékosságot a vezérlő mellett a speciális fémötvözet fűtőbetét is elősegíti. Ez a fűtőbetét nem izzik, nagy felületű, így gyorsan leadja a hőt és a meghibásodása szinte kizárt.

Az Adax fűtőtest, a vezérlő elektronika, a takarék funkciók használata és a fűtőbetét segítségével, más hasonló fűtési rendszereknél, közel 20-30% al kisebb energiafelhasználást tud garantálni és így az üzemelési költség is lecsökken.

 

Felszerelés, kivitelezés, villamos hálózat és megrendelés

Felszerelni az Adax elekromos fűtést nagyon egyszerű, csak 4 csavarral a falhoz rögzítjük a csomagban küldött tartókonzolt, erre akasztjuk a konvektort. Ha van konnektor a közelben és a meglévő villamos hálózat el bírja a plusz terhelést, akkor egyszerűen csak be kell dugni és már üzemelhet is. Ha nincs konnektor a közelben, vagy nem biztos a villamos hálózat terhelhetőségében, kérjük keressen minket elérhetőségeink bármelyikén, és cégünk szakképzett emberei segítenek Önnek ingyenesen.

Ha szükséges, a hősugárzók, fűtőtestek felszerelését, új hálózat kiépítését, hálózatbővítést is vállaljuk Országosan, rendkívül kedvező árakkal, bizonyos esetekben ezt is ingyenesen!

Az Adax hősugárzókat bárhol alkalmazhatjuk ahol fűtésre van szükség, cégünknél pedig kapható állványos fűtőtest formában is, ha hordozható kivitelt szeretne, vagy nincs elég hely vagy mód az oldalfalra szerelésre.

A fűtőpanelok teljesítményének kiszámolása egyszerű formában: alapterület x belmagasság x 35W. De javasoljuk, hogy küldje el nekünk lakásának részletes adatait, ami alapján pontos műszaki tervezőprogrammal kiszámoljuk a szükséges teljesítményt, összáram felvételt, amit a panelok árával és az árengedménnyel, ingyenesen elküldünk Önnek e-mailben. Az elektromos fűtés fogyasztására lehet következtetni a körülbelüli 4-8 órás napi üzemidőből. Ez változó, a lakás hő technikai tulajdonságai és a felhasználók egyéni szokásai határozzák meg. Fogyasztásra pontos értékeket a fogyasztás oldalunkon talál.

Megrendelését telefonon és e-mail-ben is elküldheti, a panelok árából egyedi engedményt adunk és ingyenes posta költséggel házhoz szállítjuk Országosan.

Ha bármiben kérdése merül fel, kérjük keressen minket elérhetőségeinken. Köszönjük bizalmát és megtisztelő érdeklődését! Szép napot kíván az InfraSun Kft csapata!

 

Norvég fűtőpanel beüzemelése, használati útmutatója

 

Norvég, Adax Neo villamos fűtőpanelek színválasztékaSzürke, Adax Neo elektromos fűtés nappaliban történő kivitelezése. A színválaszték segítségével tökéletesen illeszkedik a fal vagy a bútorok színéhez.Villamos fűtés-elektromos fűtőtest a konyhában. Kis helyet foglal, így praktikus és a konyha dísze lehet.

Gazdaságos, Norvég fűtés rendszer a tárgyalóban. A magas fokú design miatt nem csak lakóterekbe de tárgyalókba és üzlethelyiségekbe is ajánljuk. Elektromos fűtés a lépcsőfeljáróban. A programozható vezérlő segítségével a szakaszos működést is beállíthatjuk, így lépcsőházak vagy előszobák, esetleg  keveset használt helyiségek fűtését is gazdaságosan biztosítja.Fekete színű, gazdaságos Adax Neo 800W-os fűtőpanel.

Gazdaságos és kiemelkedően esztétikus, könnyen kezelhető hősugárzó melyre 30 év szavatosságot adunk.Nyaralóban, hétvégi házban ideális megoldás az adax fűtőpanel. Beépített és programozható vezérlője segítségével gazdaságosan fűtheti nyaralóját. Segítséget nyújt az elfagyás megakadályozására, miközben minimalizálja az áram fogyasztást.Gazdaságos Adax Neo Norvég fűtés rendszer beépített digitális vezérlője. A digitális termosztát segítségével a fűtőpanel maximálisan alkalmazkodik elvárásaihoz, miközben garantálja az energiatakarékos működést.

Norvég fűtőpanel beüzemelése, használati útmutatója

Hősugárzó az Adax Norvég cégtől, fűtőtest mely az elektromos fűtés világában egy prémium kategóriás fűtőpanel, konvektor, radiátor melyet gazdaságosnak terveztek!

Ne csak a gazdaságos és megbízható fűtés rendszerrel spóroljon! Takarítson meg pénzt a megvásárolt fűtési rendszer házhozszállításával is!

Az Adax Neo hősugárzók és fűtőtestek hétféle méretben készülnek: 400, 600, 800, 1000, 1200, 1400, 2000W -os kivitelben. A színválaszték: Fehér, Ezüst, Piros, Fekete. A színek az árat nem befolyásolják.

Felszerelni az Adax elekromos fűtést nagyon egyszerű, csak 4 csavarral a falhoz rögzítjük a csomagban küldött tartókonzolt, erre akasztjuk a konvektort. Ha van konnektor a közelben és a meglévő villamos hálózat el bírja a plusz terhelést, akkor egyszerűen csak be kell dugni és már üzemelhet is.

A google adatai szerint, Weboldalunkat ez idáig az alábbi kifejezésekkel érték el: hősugárzó, fűtőtest,elektromos fűtés, adax, fűtőpanel, konvektor, radiátor,fűtés.

Fűtőpanel webáruházunk akciókkal várja Önt, a legújabb termékekkel és hasznos információkkal:
www.gazdasagosfutesek.hu

Törölközőszárító képekért, adatokért, vásárlással kapcsolatban, kérjük kattintson ide:
www.torolkozo-szarito.hu

Kérjük tekintse meg exkluzív Norvég fűtőpanel árajánlatainkat is, ahol kiemelt akcióinkkal is találkozhat:
www.futopanel-net.hu

Cégünk napelemes rendszerek teljes kivitelezésével is foglalkozik. Kérjük tekintse meg ezt a weboldalunkat is:
www.napelem-energia.hu 

 

Infra Sun Kft.
Székhely: 8200 Veszprém, Haszkovó u. 14 A
Tel: +36 70/391-6388
info@villamos-futes.hu
Ügyvezető: Kovács Zsolt

Az Infra Sun Kft. villamos fűtés, infra panel, padló fűtés és a prémium kategóriás norvég Adax Neo fűtőpaneleket, a fűtés rendszereket ajánl Önnek, melyek biztos megoldást jelentenek problémájára.

« vissza | index | fel ˆ

 

Nyitólap | Infrapanel | Adax hősugárzó | Törölköző szárító | Árak | Fogyasztás | Kapcsolat

design by: k@tilla | author: Netstilus | tartalom: InfraSun Kft. | start: 2012