Glamox Norvég Fűtőpanel

 

A Glamox elektromos fűtőpanellel kiépített Norvég fűtésrendszer, a legzordabb téli hidegben is biztonságot , komfortot és kiszámítható fogyasztást nyújt Önnek!

A fűtőpanel Norvégia legzordabb részein is megállja a helyét, ahol felhasználói rákényszerülnek a legjobb fűtési rendszer , villamos fűtés kiválasztására. A fűtőpanel sikerességét és a fenti tényeket alátámasztja, hogy a Norvég gyár 1960 óta gyárt és forgalmaz ilyen rendszerű elektromos fűtőpaneleket.

A világ minden fűtést igénylő országában bizonyított, töretlen sikerét az évente eladott több mint 1 millió darabszám szavatolja. Esztétikai megjelenésében a Glamox fűtőpanel követi a skandinávok által közkedvelt , visszafogott, jövőbe mutató , letisztult, fehér áramvonalas fűtőtest formát.

 

 

 

Glamox elektromos fűtőpanel - Hogyan működik?

A fűtés és a gazdaságos hő előállítás mechanizmusa abban rejlik, hogy a fűtőpanel alján beáramlik a hideg levegő, mely a fűtőtest belsejében, a lamellás fűtőegységen keresztül felmelegszik.

Ekkor a magas hőmérséklet különbség miatt az előrenyúló bordákon keresztül, a meleg levegő beáramlik a légtérbe. Nem található benne ventilátor vagy izzószál, mely égetné vagy keringetné port, nem szárítja a levegőt sem. Nem bocsájt ki kétséges hatású sugarakat, nincs egészségre ártalmas , vagy kétes fizikai vagy élettani hatása sem! A Glamox fűtőpanel egyszerűen a thermodinamika elvén működik.

A fűtőpanel lelke az Ön által tetszőlegesen megválasztható vezérlőben rejlik. Egy processzor segítségével a vezérlő, termosztát, méri és ellenőrzi a levegő hőmérsékletét, valamint annak változását, és kiszámítja hogy a fűtőtestnek, mikor kell hőt közölnie , működnie. Átlagos, jó szigetelés esetén 20-22 fok beállított hőmérséklet mellett, 24 órából 6-8 óra üzemidővel számolhatunk.

Az üzemidőt a fűtőpanel szakaszosan , impulzus szerűen teljesíti, így garantálja a gazdaságosság és a pontos szabályozás alapelvek teljesülését.

 

 

 

Glamox villamos fűtőtest - felszerelése

ss

A Glamox villamos fűtőtest mindenhol alkalmazható ahol a megfelelően kialakított áram van:

-kis és nagy lakásokba
-házakba -nyaralókba
-üzlethelységekbe

A Glamox fűtőtest nagy előnye, hogy szakember nélkül is felszerelhető, beüzemelhető, ha rendelkezésre áll a megfelelő megtáplálás , konnektor. A konnektor állapotát , elektromos vezetékelését, a megfelelő vezeték keresztmetszetet, javasoljuk szakemberrel átvizsgáltatni.

 

 

 

Glamox fűtőpanel felszerelése beüzemelése

 

1. egyszerűen a falra kell csavarozni
2. csatlakoztatni kell konektorba
3. bekapcsolás és a fűtés üzemkész

Ezzel a fűtésrendszerrel már a beruházás pillanatában jelentős pénzt takaríthatunk meg, továbbiakban pedig nem igényel karbantartást, más járulékos költséggel nem kell számolnia a használójának.

 

 

 

 

Glamox fűtés - méretek és teljesítmények

A fűtőpanelek magassága egységesen 35 vagy 18 cm. A fűtőtest hossza és teljesítménye egységesen változik. Vizes helyiségekben A Glamox TPVD fűtőpanelt kell használni, mely felszereltsége alkalmazkodott a vizes környezet szabályaihoz, elvárásaihoz.

 

Glamox fűtőpanel - mekkora fűtőtestet válasszunk?

A fűtendő helyiség alapterületét szorozzuk meg a belmagassággal, majd az így kapott légköbméter adatot 35 W-al szorozzuk ismét.

A kapott teljesítményt, mindig felfelé kerekítve válasszuk ki a fűtőpanel méretét.

A számításban szívesen és ingyenesen segítünk ha megírja a fűtendő helyiségek nevét, alapterületét és a belmagasságát az info@villamos-futes.hu e-mail címre.

 

 

 

Glamox elektromos fűtőpanel - hogyan juthat hozzá Norvég fűtésrendszeréhez?

Megrendelését vagy árajánlat kérését leadhatja:

      - telefonon 06-70-391-6388-as számon vagy

      - írásban e-mail üzenetben az info@villamos-futes.hu címen

Megrendelését minden esetben visszaigazoljuk, szállítás előtt pedig telefonon és e-mailben is értesítjük, hogy mindenben alkalmazkodjunk a szállítással kapcsolatos elvárásaihoz, igényeihez.

Előlegfizetésre nincs szükség, a megrendelt termékeket fizetheti utalással vagy utánvéttel is.

 

 

 

 

 

Fűtőpanelt szeretnék rendelni irány a webáruház    Több információt szeretnék

 

 

 

 

Fűtőpanel webáruházunk akciókkal várja Önt, a legújabb termékekkel és hasznos információkkal:
www.gazdasagosfutesek.hu

Törölközőszárító képekért, adatokért, vásárlással kapcsolatban, kérjük kattintson ide:
www.torolkozo-szarito.hu

Kérjük tekintse meg exkluzív Norvég fűtőpanel árajánlatainkat is, ahol kiemelt akcióinkkal is találkozhat:
www.futopanel-net.hu

Cégünk napelemes rendszerek teljes kivitelezésével is foglalkozik. Kérjük tekintse meg ezt a weboldalunkat is:
www.napelem-energia.hu 

 

Infra Sun Kft.
Székhely: 8200 Veszprém, Haszkovó u. 14 A
Tel: +36 70/391-6388
info@villamos-futes.hu
Ügyvezető: Kovács Zsolt

Az Infra Sun Kft. villamos fűtés, infra panel, padló fűtés és a prémium kategóriás norvég Adax Neo fűtőpaneleket, a fűtés rendszereket ajánl Önnek, melyek biztos megoldást jelentenek problémájára.

 

« vissza | index | fel ˆ

 

Nyitólap | Infrapanel | Adax hősugárzó | Törölköző szárító | Árak | Fogyasztás | Kapcsolat

design by: k@tilla | author: Netstilus | tartalom: InfraSun Kft. | start: 2012