Infrapanel és infrafűtés a megbízható és energiatakarékos fűtés rendszerek, infrapanelek melyek elérhető áron luxus érzetet biztosítanak, miközben garantálják a gazdaságos üzemelési költségeket.

Infrapanel és infrafűtés

Ön végre megtalálta fűtéssel kapcsolatos nehézségeire a megfelelő fűtés rendszert és az azt kivitelező, szakmailag és emberileg korrekt céget! Ezen oldalon megismerheti a gazdaságos infrapanel vagy infrafűtés kivitelezésének menetét, működési elvét, ezenkívül az infrapanel energiatakarékos üzemelésének pontos okait. Pénzéért cserébe minőséget, megbízhatóságot és garanciát kap!

 

Infrapanel, infrafűtés kivitelezése

Infrafűtés kivitelezést és infrapanelek felszerelését cégünk Országos lefedettséggel végzi már évek óta, megrendelőink elégedettségére. A kiépítés előtt pontos hő veszteség és hő technikai számításokat végzünk, e-mailben vagy telefonon, ez alapján ingyenes árajánlatot küldünk Önnek. Ez után Ön dönt, hogy kér kivitelezést is vagy csak a panelokat veszi meg akciós árban, ingyenes kiszállítással.

A munka végeztével próbafűtést hajtunk végre, ezután a vállalkozói szerződést, teljesítési igazolást, magyar nyelvű használati utasításokat, számlát és garancia jegyet lefűzve, csomagban átadjuk Önnek. Ha Ön elégedett a munkánkkal, hozzáállásunkkal, a felhasznált szerelési anyagokkal és kipróbálta új és energiatakarékos fűtését, csak akkor kerül sor a kifizetésre.

 

Az infrapanelek felépítése, működési elve

Az infrapanelek felépítése egyszerű, ebben hordozzák hatékonyságukat.

 1. Fa, műanyag, alumínium keret, a felszerelés, mechanikai védelem és a gyors rögzítés miatt.

 2. Fűtőelem, mely két műgyanta lap közé integrált speciális szénvegyületből áll. Ez a szén paszta elektromos áram hatására infra hőt bocsájt ki, mely 7-10µm hullámhosszon először a tárgyakat majd a levegőt melegíti fel. Ezenkívül az infrapanel hősugárzó lapjára kerámiaszemcséket vagy kvarckristályokat ragasztanak, a fűtő felület növelése és az optimálisabb hő leadás céljából.  Az infrapanel hő leadásának ezen módja, rendkívül egészséges az élő szervezetek számára és bizonyítottan immunrendszer erősítő hatású.

  Az alapanyagaik és az azokat összeszerelő egyszerű, de annál hatásosabb technológia, valamint az összetevők fizikai törvényszerűsége miatt, az infrapanelek szinte korlátlan ideig üzemképesek. Ezen kívül semmilyen karbantartást nem igényelnek.

 3. Szigetelés az infrapanel hátoldalán, mely a megfelelő irányba koncentrálja az infrasugárzást.

 

Az infrapanel és az infrafűtés alkalmazása, felhasználásának lehetőségei

Törölközőszárító és egyben fűtés fürdőszobájába!Nincs még egy olyan fűtés rendszer melyet ilyen sok területen és megannyi féle képen lehet kivitelezni. Az infrapanelt szerelhetjük vizes és száraz helyiségekbe egyaránt, a szabvány IP minősítés és a kettős szigetelése miatt. Rögzíthetjük mennyezetre vagy oldalfalra, de akár állványra is. Ez utóbbi hordozható infrafűtés, melyet árlistánkon is megtalál.

Az infrapaneleket több kivitelben, teljesítményben, méretben, színben forgalmazzuk, így kiegészítő vagy fő fűtésnek is eredményesen alkalmazhatják.

 

Ha elégedetlen meglévő fűtésével vagy nincs komplett fűtés korszerűsítésre pénze vagy csak fél ezen újfajta fűtés rendszertől, akkor szakaszonként is kipróbálhatja, mi kivitelezzük vagy ingyenesen kiszállítjuk Önnek.

 

Az infrapanelekkel kiépített infra fűtés  energiatakarékosságának okai
 1. Az elektromos áram közvetlenül hősugárzássá alakul át, így nincs hő átadó közeg, hő veszteség.
 2. Közvetlenül ott adja le a hőt, ahol az üzemeltető akarja.
 3. Minden infrafűtéssel szerelt helyiség külön hőfokra temperálható, így a fűtés maximálisan alkalmazkodik a felhasználói szokásokhoz. Ezen kívül lehetőséget ad spórolásra, a nem vagy csak ritkán használt helyiségek alacsonyabb hőfokon tartására.
 4. A digitális és programozható termosztátok, vezérlők segítségével, az infrapanel hő leadása tized celsius fok pontosságú, így nincs túlfűtés, pontos hőfokszabályozás érhető el.
 5. Működési elve miatt az infrapanel először a tárgyakat melegíti, ezáltal jobb a hőérzet, ami további takarékoskodásra ad lehetőséget.
 6. Infrafűtés használatakor nincs karbantartási, javítási költség, a fűtőpanel élettartama szinte korlátlan.
 7. Az infrafűtés kivitelezésének költségei alacsonyak, a szerelés egy nap alatt lezajlik por, kosz és rombolás mentesen.

 

Az infrapanel és az infrafűtés a lakásban

Infra fűtés, mely 350 W-os infra panelekből áll. Az infra panel felszerelésekor az elektromos áram kiépítését falon kívüli csatornázással oldottuk meg, mert a bevésést a megrendelő el akarta kerülni.Infra panel segítségével kiépített villamos fűtés.Infra fűtési rendszerek a fürdőszobában. Az infra fűtés ideális nedves helyiségekben, fürdőkben, szárító hatása miatt. Ezenkívül a köztes időszakokban ha nincs fűtésidény, akkor is gyorsan meleget csinálhat fürdőjében.

Infrapanelek kivitelezése tetőtérben, gipszkarton álmennyezetre szerelve. Az infra panel a kis helyszükséglet miatt ideális tetőterek fűtésére is.350 W -os infra panelos hősugárzó tetőtéri lakásban, az oldalfalon. Az infra fűtés szerelése legtöbbször a mennyezetre történik, de ha a helyszükséglet vagy a nagy belmagasság úgy kívánja az oldalfalra is rögzíthetjük.Energiatakarékos infra panel fa keretben. Villamos fűtés, mely kis helyet foglal és esztétikus is, ezenkívül a fa keretet egyéni igényei szerint festheti különböző színekre.

Infra panel hősugárzók, tetőtéri gyerekszobában. Ideális megoldás gyermekeinknek, kis helyet foglal egy zsúfolt szobában, esetleges érintésre nem okoz égési sérülést és tetszőleges minta festhető rá speciális vízbázisú festékkel. Mivel nem keveri a port, ezért gyermekeink növekedésében folyamatos támogatást nyújt a lehetséges poralergia és asztma kialakulása ellen.Elektromos infra panel hálószobában, a mennyezetre szerelve.Villamos infrapanel, az oldalfalra szerelve a nagy belmagasság miatt. Mellette a digitális termosztát látható, mellyel tized celsius fokos hőmérséklet szabályozás érhető el. A pontos hőmérés és vezérlés segítségével gazdaságos az üzemeltetés, luxus érzetet nyújt, ezenkívül energiatakarékos mert nincs túlfűtés.

Infra fűtés rendszer a gazdaságos otthon melegéhez. Nemcsak praktikus, esztétikus, de energiatakarékos és időtálló megoldás is!

Kér kivitelezést? Vagy csak panelt venne? SPÓROLJON! Ingyenes postázás országosan!

Infrapanel a lakásban

Oldalunkon megismerheti a gazdaságos infrapanel vagy infrafűtés kivitelezésének menetét, működési elvét, ezenkívül az infrapanel energiatakarékos üzemelésének pontos okait.

Az infrapaneleket több kivitelben, teljesítményben, méretben, színben forgalmazzuk, így kiegészítő vagy fő fűtésnek is eredményesen alkalmazhatják.

Infrapanel képek megtekintése »

 

Kérjen INGYENES árajánlatot bármelyik fűtésünkre, hogy igényeinek a legmegfelelőbbet választhassa.

 

A google adatai szerint, Weboldalunk ezen oldalát az alábbi kifejezésekkel érték el: Infrapanel, infrafűtés, energiatakarékos, infrapanelek, infra panel, infra fűtés, infrafűtés a lakásban, fűtés

Fűtőpanel webáruházunk akciókkal várja Önt, a legújabb termékekkel és hasznos információkkal:
www.gazdasagosfutesek.hu

Törölközőszárító képekért, adatokért, vásárlással kapcsolatban, kérjük kattintson ide:
www.torolkozo-szarito.hu

Kérjük tekintse meg exkluzív Norvég fűtőpanel árajánlatainkat is, ahol kiemelt akcióinkkal is találkozhat:
www.futopanel-net.hu

Cégünk napelemes rendszerek teljes kivitelezésével is foglalkozik. Kérjük tekintse meg ezt a weboldalunkat is:
www.napelem-energia.hu 

 

Infra Sun Kft.
Székhely: 8200 Veszprém, Haszkovó u. 14 A
Tel: +36 70/391-6388
info@villamos-futes.hu
Ügyvezető: Kovács Zsolt

Az Infra Sun Kft. villamos fűtés, infra panel, padló fűtés és a prémium kategóriás norvég Adax Neo fűtőpaneleket, a fűtés rendszereket ajánl Önnek, melyek biztos megoldást jelentenek problémájára.

« vissza | index | fel ˆ

 

Nyitólap | Infrapanel | Adax hősugárzó | Törölköző szárító | Árak | Fogyasztás | Kapcsolat

design by: k@tilla | author: Netstilus | tartalom: InfraSun Kft. | start: 2012